Låna pengar för att betala skulder

Låna pengar för att betala skulder

Om du behöver låna pengar för att betala skulder innan de går till inkasso så kan du hitta en långivare här. Klicka på en långivare i listan nedanför för att starta din låneansökan. Det tar bara några minuter att fylla i formuläret för ett låneansökan.

Peter Mikkelsen

Jag kan godkänna din ansökan om lån på 2 minuter!

Peter Mikkelsen

Jeg kan godkende din låneansøgning på 2 minutter!


Låna pengar för att betala skulder – Vi brukar alltid rekommendera att man aldrig tar nya lån om man redan är skuldsatt. Det vi menar med det är att man inte bör ta nya smålån för att klara av att betala månadsbetalningen för andra mikrokrediter eller snabblån. Det händer att vissa tar smslån månad efter månad och sätter i system att ta nya smslån för att klara avbetalningarna och räntan. Gör inte det, detta beteende leder snabbt till en skuldfälla.Låna pengar för att betala skulder

Så, ta helst inte nya lån för att betala gamla. Det här är såklart ett klokt resonemang, men det kan finnas undantag. Ibland kan det vara rent utav nödvändigt att låna pengar för att betala skulder för att rädda sin privatekonomi. Vi kommer att nämna några av de gånger som det kan vara bra att låna pengar för att betala skulder för att slippa hamna i en skuldfälla eller för att rent utav komma undan billigare.

Låna pengar för att betala skulder

Låna pengar för att betala skulder – Om man har missat en lite räkning till exempel och den hamnat hos Inkasso, då kanske man vill betala den innan den går vidare till Kronofogden. Så man slipper dra på sig en betalningsanmärkning. Man bör egentligen aldrig ta ett kreditlån för att betala sina räkningar men som sagt, ibland finns det undantag. Och ibland kan det vara en lösning.

En annan situation kan vara att du missat en räkning och för att slippa betala förseningsavgifter, påminnelseavgifter eller andra administrativa avgifter som vissa lägger på kanske man hellre tar ett kostnadsfritt lån, betalar räkningen och sedan slipper övriga avgifter. För detta finns det till exempel “gratis” lån på 500 kr i 14 dagar, och som inte kostar mer än 500 kr att återbetala, så länge det sker inom 14 dagar. Meddelandelån är ett exempel på en långivare som erbjuder detta. I detta fall kan det löna sig att låna pengar för att betala skulder. Var dock försiktig, och var säker på att du kan betala detta kostnadsfria lånet i tid annars kan det blir dyrare i slutänden än vad det hade blivit från början.

Det finns ändå faktiskt en del alternativ när det gäller att låna pengar för att betala skulder där det kanske kan vara en bra idé. Trots att det låter konstigt så kan faktiskt ibland ett nytt kreditlån hjälpa dig att bli fri från skulder fortare och samtidigt låta dig att spara pengar pga. mindre utgifter. När du tagit flera mikrolån än vad du klarar av till exempel, vilket vissa personer tyvärr gör så kan det vara läge att samla lån och låna pengar för att betala skulder.

Skuldfinansieringslån

Skuldfinansieringslån – Skuldfinansieringslån kan vara ett sätt att låna pengar för att betala skulder. Det man kallar skuldfinansiering betyder att du tar ett nytt större privatlån för att finansiera dina tidigare dyra skulder, smålån och mikrokrediter. Man brukar kalla det för att samla lån. Alltså kan du låna pengar för att betala skulder och samla ihop dina små krediter för att få ner din månadskostnad. Detta har på kort tid blivit en mycket populär tjänst som många låntagare använder sig utav. Om privatekonomin har spårat ur eller är på väg att göra det så kanske det är dags att samla dina lån och få mer pengar över till annat.Skuldfinansieringslån

Privatlånen har längre löptid så du lägger upp korttidslånen över ett år eller mer och betalar sedan en lägre ränta, och mindre månadsvis. Om du har dragit på dig en hel del dyra kreditlån och dyra småkrediter som inte bara kostar alldeles för mycket pengar varje månadsvis utan även är röriga och svåra att hålla reda på, kanske det är dags. Betalar du aviseringsavgifter, månadsavgifter och autogiro-avgifter till flera olika kreditgivare, när du istället skulle kunna betala till en.

En med bra villkor och låg ränta. Idag kanske dina räntekostnader ligger på 20 eller 30 %. Eller mer. Isåfall kan du faktiskt finna ett privatlån med schyssta villkor och en billigare ränta.En ränta som kan lösa in alla gamla kreditskulder och avbetalningar i ett enda större blancolån. Ett blancolån med en billigare ränta och en lägre kostnad per månad.

Lån för att betala skulder

Lån för att betala skulder – Har du dragit på dig en mängd mikrokrediter, smslån och avbetalningar?Lån för att betala skulder

Då kan du ta ett lån för att betala skulder och får ner dina månadskostnader med flera tusenlappar per månad. Gör det på ett smart sätt och samla ihop alla dina skulder, inte bara några. Ta även med kreditkort och avbetalningar och lös in dessa i ett större privatlån. BigBank är ett exempel på en långivare som låter dig samla ihop dina lån och lösa in dem i ett större blancolån utan säkerhet. Att låna pengar för att betala skulder kan ibland vara en bra idé.

Behöver du ett privatlån för att lösa in dina mikrokrediter så kan du ansöka via vår sida. Om du vill jämföra lite olika lånebelopp på privatlån, så kan du göra det här, låna pengar för att betala skulder:

Det kanske är dags att låna pengar för att betala skulder, innan det är för sent.

Skuldfinansiering utan säkerhet

Skuldfinansiering utan säkerhet – Om du inte har möjlighet att ta ett större privatlån, kan ett alternativ vara att ta 2 st lite mindre blancolån. Ett enda lån kanske inte täcker upp alla dina mindre lån. Det finns exempel på personer som har tagit uppåt 10 st separata smslån och satt i system att ta nya lån för att klara månadsbetalningarna. Detta är ett snabbt och säkert sätt att förlora kontrollen på. Du har säkert sätt programmet “Skuldfällan”, hamna inte där.Skuldfinansiering utan säkerhet

När du ska låna pengar för att betala skulder är ett så stort lån som möjligt allra bäst. Du vill helst samla alla mikrolån i ett enda lån. Går det inte kan det ändå göra skillnad för din privatekonomi med 2 st mindre lån. Speciellt när du sitter där med en massa smslån, mobillån och snabblån, upp över öronen. Då kanske ett skuldsaneringslån kan vara det enda alternativet.

Skuldsanering utan säkerhet. Låna pengar för att betala skulder – Om du behöver ett större lån för att lösa skulder kan du titta på dessa belopp här:

Lån för att lösa skulder

Lån för att lösa skulder – Låna pengar för att betala skulder.Lån för att betala skulderOm räkningarna, månadsbetalningarna och avbetalningarna klumpat ihop sig är det dags att tänka om. Du kan ta ett lån för att lösa skulder och få kontroll på din vardagsekonomi igen. Vänta inte tills situationen blir ohållbar. Det kan vara dags att låna pengar för att betala skulder innan du hamnar i en skuldfälla. Låna pengar för att betala skulder.

Alla våra långivare står under Finansinspektionens tillsyn. Här kan du hitta Finansinspektionens hemsida. Du kan inte låna pengar om du har ett pågående skuldsaneringsärende eller en aktiv skuld hos Kronofogden. Här kan du hitta Kronofogdens hemsida.

Fördelar med låna pengar för att betala skulder:

  • Längre löptid. lägg upp ditt nya privatlån på 1 år till 12 år. Det här ger dig lägre månadskostnad och längre tid att betala.
  • Slipp dyra extra avgifter. Smålån som betalas med pappersfaktura har ofta en avi-avgift. Med kreditkort kommer en dyr årsavgift. Betala ditt blancolån med autogiro, så slipper du många avgifter.
  • Lättare att hålla reda på alla betalningar. Det innebär mindre stress och bättre koll när man betalar till en fordringsägare, istället för flera.
  • En mycket billigare ränta. Ditt nya privatlån kanske har en ränta mellan 4% – 12%. Beroende på hur din kreditvärdighet, betalningsförmåga och din privatekonomi ser ut idag.

Låna pengar för att betala skulder idag och ta tillbaka kontrollen över din ekonomi.

 

 

 

 

 

[Total: 0    Average: 0/5]