Kredit

Kredit

Här kan du hitta en billig kredit om du letar efter ett lån eller ett billigt kreditkort. Bank Norwegian har några av Skandinavien populäraste kreditkort på marknaden och du kan låna mellan 10,000 – 600,000 kronor från dem utan säkerhet. Klicka på en långivare i listan på knappen “Ansök här” nedanför om du vill starta din låneansökan. Det går fort att fylla i ett formulär för en ansökan och du har ofta pengarna inom några dagar. Välkommen till Billiga Lån och lycka till!

Peter Mikkelsen

Jag kan godkänna din ansökan om lån på 2 minuter!

Peter Mikkelsen

Jeg kan godkende din låneansøgning på 2 minutter!


Om du letar efter ett lån så får du snabbt en översikt över de olika lånen som erbjuds på den svenska marknaden. I listan kan du jämföra åldersgränser, räntor och villkor. Du väljer enkelt en långivare från listan här över och kan starta din låneansökan direkt.

Vem kan ansöka om en kredit? Alla långivare har olika grundkrav för den som vill ansöka om en kredit. Ibland krävs det att du är 20, 21, 23 eller 25 år gammal medan vissa endast kräver att du är myndig. Vissa tillåter betalningsanmärkningar, andra inte. Ibland krävs att du har varit folkbokförd i Sverige minst 3 år, här följer några av de vanligaste minimikraven:Kredit

  • Åldergräns: Minst 18 år.
  • Inga skulder registrerade hos Kronofogden.
  • Inget skuldsaneringsärende.
  • Svenskt bankkonto.
  • Folkbokföring på en svensk adress.

Konsument kredit

Konsument kredit – En konsument kredit kan vara ett direkt lån eller att du har en kontokredit. Om du tar ett direkt lån så förs pengarna över till ditt konto och du betalar av lånet månadsvis med amorteringar och priset för ränta. Om du har en kontokredit så förs pengarna över till ditt kreditkonto där du har ett kort, och du betalar endast ränta för de pengarna som du väljer att använda. Då kanske du har till exempel 50,000 kr i kredit och väljer att ta ut 10,000 kr. Du betalar då endast ränta för dessa 10,000 kr som du valt att använda.

Det omedelbara lånet – syftet och varför det är sällsynt! Det omedelbara lånet annonseras ofta på Internet, men endast i några fall finns det faktiskt omedelbara snabblån. Huvudskillnaden mot det normala avbetalningslånet, är längden från låneansökan till betalning av önskat lånebelopp. Snabblån är snabba på att ge utbetalningar men de är inte omedelbara. Det krävs ofta att du är ansluten till samma bank som långivaren om du ska kunna få pengarna på kontot samma dag som du ansöker. Däremot är ansökningsprocessen väldigt snabb. Flera snabblån har automatiserade ansökningsprocesser och du kan få besked om din kredit på en gång.Konsument kredit

Bara ett fåtal banker och finansiella institut har verkligen en kortare behandlingstid än en dag. Och ofta behöver man vänta en eller två dagar även med snabba lån. Om du är befintlig kund kan det ibland räcka med ett SMS för att ansöka om en ny kredit. Dessa lån var vanligare förr men de flesta har övergått till internet ansökningar med signering med hjälp av BankID. Speciellt skräddarsydda portaler på direktlån, privatlån och snabblån gör det möjligt att få en översikt snabbt och utan att ha specialkunskaper i förväg. Vi kan hjälpa dig att hitta en kredit snabbt.

Kredit utan UC

Kredit utan UC – Var kan jag hitta en kredit utan UC? Svaret är: Här kan du hitta en kredit utan UC. Du kan hitta en långivare högst upp på sidan som låter dig låna pengar utan UC med BankID. Kredit utan UC handlar alltid om mindre snabblån på mellan 500 kr – ca. 20,000 kr. Det finns dock undantag, vissa långivare ger ut kredit utan UC på upp till 25,000 kr eller till och med 30,000 kr. Vanligast är att en kredit utan UC ligger mellan 1000 – 10,000 kr. Om du ska låna mer än 10,000 kr rekommenderar vi att du istället ansöker om ett större privatlån med en längre löptid och billigare ränta.Kredit utan UC

Första gången du ansöker om en kredit utan UC så erbjuds du ofta krediten helt räntefritt. När du ansöker om en kredit utan UC så betyder det inte att det inte tas ut någon kreditupplysning alls, endast att det inte hämtas några uppgifter från UC, Upplysningscentralen. Smslångivare som handlar med kredit utan UC använder sig istället av alternativa kreditupplysningsföretag.

Andra kreditupplysningsföretag på den svenska marknaden är till exempel Sergels, Syna, Creditsafe, Soliditet och Bisnode. De kreditgivare som vi listar använder sig huvudsakligen av Creditsafe och Bisnode när de gör sina kreditbedömningar. Här hittar du UC:s hemsida. Du kan läsa mer om kreditupplysningar här och mer information om Bisnode här. Alla finansinstitut och banker står under Finansinspektionens tillsyn och de kan när som helst dra in tillstånd för bolag som inte sköter sig.

Kredit med betalningsanmärkning

Kredit med betalningsanmärkning – Det går att hitta en kredit med betalningsanmärkning i vår sammanställning. Det finns flera sms – och snabblångivare som erbjuder kredit trots anmärkningar. Även vissa långivare som handlar med privatlån har lån med betalningsanmärkning. Om du vill läsa mer om betalningsanmärkningar så kan du hitta frågor och svar på det mesta kring anmärkningar i länken här.Kredit med betalningsanmärkning

Vi listar flera långivare som tillåter en betalningsanmärkning. Du kan ofta bara låna upp till 150,000 kronor om du har en betalningsanmärkning, dock. De flesta smslångivare beviljar också kredit med betalningsanmärkning. Du kan även använda dig av en låneförmedlare när du vill hitta en kredit med betalningsanmärkningar, till exempel WebFinance. De förmedlar lån med anmärkningar till privatpersoner.

Du skickar in din ansökan till WebFinance, som tar ut en kreditupplysning och sedan skicka de i sin tur iväg  din låneansökan till upp till 20 st olika långivare som sedan skickar erbjudanden om lån till dig. Det kostar ingenting att använda sig av låneförmedling. De finansiella instituten betalar låneförmedlingstjänsterna för att de hittar kunder åt dem och låter sig synas på deras webbplatser. Du binder heller inte upp dig på att låna några pengar för att du ansöker och endast en UC förfrågan görs.

Vad är kredit

Vad är kredit ? En kredit kan vara ett lån, en avbetalning, ett kreditkort eller en kontokredit. En kredit en överlåtelse av förfoganderätten för ett lån över en överenskommen tid. Privatlån, krediter, kreditkort och varor köpta med avbetalningsköp är alla krediter. Kredit-låntagaren betalar tillbaka det nominella beloppet när det handlar om ett lån. Utöver det nominella beloppet som låntagaren är skyldig att amortera så måste hen även betala en ränta för att få låna pengarna på kredit.Vad är kredit

Du kan även ha en kontokredit där du endast betalar ränta för de pengar som du tar ut och använder. Då har du tillgång till pengar som du kan låna av direkt utan att du tar ett lån. Pengarna står till ditt förfogande och sedan betalar du en ränta på den summa som du har använt. Om du undrar mer om vad en kredit är, så kan du läsa Wikipedias artikel om detta här, följ länken så tas du direkt till rätt artikel, där mer information finns att tillgå.

Om du vill läsa lite mer generell information angående penninglån så kan du hitta mer läsning här. Det är bra att vara påläst innan man tar en kredit. Här hittar du information om nominell ränta, här om effektiv ränta och här hittar du information angående amortering. Desto mer påläst du är angående kredit, desto mindre är risken för otrevliga överraskningar.

Låna kredit

Låna kredit – Den som vill låna kredit är nu bortskämd med valmöjliheter. Vår lånekalkylator gör det snabbt och enkelt att göra personliga krediter jämförbara. Du ser direkt kostnaderna för en personlig kredit, ränta och andra kreditkostnader. Avgörande för räntan är risken som banken tar för utlåning. Ju större kreditförlust-risken är, desto högre räntor. Avgörande här kan bland annat vara den avsedda användningen. När du tar en kredit online behöver du inte uppge vad du skall använda pengarna till.

Vi ger en översikt över olika långivare och deras krediter. Onlinelån kan vara något dyrare än lån från banken, efersom det inte ställs någon säkerhet. Den vill ett billigt privatlån bör erbjuda ett motsvarande kreditbetyg. Ju bättre kreditvärdighet, desto billigare är den ränta som du erbjuds. Banker brukar arbeta med kreditupplysningsföretag som Upplysningscentralen. Här lagras alla typer av finansiella data om varje medborgare och kalkyleras tillsammans med andra uppgifter till ett resultat i en Credit Scoring-poäng.Låna kredit

Läs mer om Credit Scoring här på Wikipedia. Den som har ett dåligt kreditbetyg kommer att få problem med att kunna ansöka om ett större privatlån. Ett säkert jobb eller fast anställning, en bra lön som bevisas är goda argument för att bankerna ska bevilja en kredit. Det mesta framkommer när en kreditupplysning tas ut, här kan du läsa mer om UC:s personupplysningar.

Kredit med betalningsanmärkningar

Kredit med betalningsanmärkningar – GoodCash är ett exempel på en långivare som beviljar kredit med betalningsanmärkningar. De tillåter upp till hela 9 st betalningsanmärkningar och de bryr sig heller inte om hur många UC förfrågningar du haft den senaste tiden.Kredit med betalningsanmärkningar

Många i Sverige har anmärkningar. Idag är det vanligt att unga svenskar har en eller flera betalningsanmärkningar. Det kan vara något som en bortglömd räkning, en trängselavgift eller en missad mobilräkning som är orsaken. Orsakerna är ibland oskyldiga men får ofta stora konsekvenser. Till exempel blir de flesta banker och låneinstitut ointresserade att låna ut pengar till dig. Att ta lån med betalningsanmärkning är alltså ingen enkel sak att lösa.

Hos GoodCash kan du ta lån med betalningsanmärkningar. Du får svar inom 24 timmar avseende ditt lån med betalningsanmärkningar. De har bra villkor. Långivaren finns endast några enkla musklick bort. Deras kundanpassade lån har målet att så långt som möjlig underlätta i din ekonomiska situation. De försöker alltid att hitta lånelösningar för privatpersoner.Från GoodCash kan du låna upp till 50,000 kronor trots att du har betalningsanmärkningar.

Köpa bil med kredit

Det går bra att köpa en bil med ett lån. Vi kan hjälpa dig att hitta ett billån utan kontantinsats. Köpa bil med kredit

Du hittar en långivare här på Billiga Lån. Det går snabbt att ansöka och du behöver inga pengar till handpenning eller att bilen ställs som säkerhet bakom lånet. Normalt kan man låna 80 % av bilens värde men via våra långivare kan du låna upp till 100 % av priset på bilen. Prova skicka in din ansökan redan idag.

Ansök om kredit

Ansök om kredit med hjälp av Billiga Låns användbara sammanställning över billiga lån på den svenska lånemarknaden. Det blir enkelt för dig att hitta ett lån när allt är uppställt, snyggt och prydligt i en lista. Där kan du klicka på “Ansök här” för att tas direkt till långivarens webbplats där du kan komma igång med din låneansökan med en gång.

Smslån och snabblån:

Större privatlån utan säkerhet:

Bil kredit

Bil kredit – Om du vill ha en kredit för att finansiera ett bilköp så kan du hitta en långivare här på Billiga Lån. När du ansöker om ett traditionell billån så måste du kunna betala minst 20 % i handpenning för din bil. Självfallet går det att betala mer i kontantinsats. Du kan då som högst låna upp till 80 % av bilens totalvärde. Om du inte har sparat några pengar inför ditt bilköp så finns det några andra alternativ.Bil kredit

Ett alternativ är då att du istället tar ett billån utan kontantinsats där du kan låna upp till 100 % av bilens totalpris. Då krävs det inte att du kan ställa bilen som säkerhet för ditt lån eller att du har någon förskottsbetalning i form av handpenning. Om denna typ lån verkar intressant så kan du här på Billiga lån hitta en långivare som hjälper dig med ett Billån utan kontantinsats.

En bil kredit går att ansöka om genom att uppge bilens tillverkningsår och pris. När du istället tar en bil kredit i form av ett billån utan kontantinsats, så är det ett konsumtionslån du tar. Konsumtionslån kallas ofta även för privatlån utan säkerhet eller blancolån. Dessa lån är avsedda för privat konsumtion och vad du ska ha pengarna till är din privata ensak.

Räntefri kredit

Räntefri kredit – Om det är första gången du ska ta ett lån hos en smslångivare så erbjuds du oftast en räntefri  kredit de första 30 dagarna på din första kredit. Vi listar och jämför en mängd olika smslångivare på den svenska marknaden som erbjuder smslån utan ränta och avgifter. Dessa smslån är ofta på väldigt små summor pengar och är avsedda att återbetalas snabbt. Löptiderna som erbjuds är ofta på 14, 30, 60 eller 90 dagar för räntefria lån av den här typen. Räntefri kredit

Förr kallades dessa lån ofta för gratislån. Men nya riktlinjer bestämmer att inga lån är gratis, eftersom man måste betala tillbaka lånet. Däremot kan de vara kostnadsfria. Ett kostnadsfritt lån ska ha 0 % effektiv ränta. Med detta menas att lånet har 0 % nominell ränta, inga startavgifter, uppläggningsavgifter, aviseringsavgifter, månadsavgifter, autogiroavgifter, administrativa avgifter eller övriga avgifter.

Vi har några långivare på Billiga Lån som erbjuder denna typ av lån om det är första gången du väljer att ta en kredit.Meddelandelån är ett exempel på en långivare som erbjuder “gratis” lån på 500 kr i 14 dagar. Om du lånar 500 kronor i 14 dagar av Meddelandelån så ska tanken vara att du betalar tillbaka exakt 500 kr när det är dags att göra betalningen. Då ska det inte tillkomma någon ränta eller avgifter för ditt lån överhuvud taget.

Söka kredit

Söka kredit – Se över olika alternativ. Om du letar efter en kredit kan det vara bra att i förväg själv veta vad pengarna ska användas till. Om du ska köpa bostad är kanske inte ett konsumtionslån det bästa alternativet. Ett bolån eller ett privatlån för en husbil eller liknande på flera hundra tusen talar man i de flesta fall om större lånebelopp och långa återbetalningsvillkor och löptider. Till följd av detta får endast några få procentenheter i räntan en extrem inverkan på lånets totala kostnad. Jämfört med alla andra lånetyper av kredit är fastighetsbranschen det billigaste alternativet.

Bostaden sätts då som säkerhet bakom lånet och räntorna är riktigt låga. Den finansierade fastigheten betjänar banken som säkerhet och kan beslagtagas i en nödsituation. På nätet finns också ett antal portaler som gör det möjligt att jämföra bostadslån. De som investerar tid här och går online med sin egen bank sparar ofta många tusentals kronor. Det är klokt att jämföra priser på olika typer av lån innan man bestämmer sig för en kredit som passar ens egna ändamål. Kolla första med din bank om du kan få en långsiktig kredit för ett bolån, det är nog det smartaste alternativet.Söka kredit

Självklart går det bra att använda ett privatlån eller konsumtionslån för att köpa en lite billigare bostad om man redan fått avslag från banken. Ett blancolån kan även användas till att finansiera en kontantinsats för en bostad som man ämnar att köpa. När man ansöker om ett bolån från banken måste man nämligen betala 15 % i kontantinsats. Vi kan hjälpa dig att komma i kontakt med en långivare när du vill söka kredit.

 

[Total: 0    Average: 0/5]